Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 11.21.46
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Աղցան կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով
26.01.2011, 12.51.39
Պատրաստման եղանակը :
Գոլորշու վրա կամ ջրով եփված կարտոֆիլը սառեցնել, կլպել, կլոր շերտերով կտրել, շարել ափսեի մեջ: Ավելացնել մանր կտրատած կաղամբ (աղաջրից քամած), աղ, պղպեղ, ձեթ, մանր կտրատած գլուխ սոխ և խառնել: Լցնել աղցանամանի մեջ և վրան կանաչի ցանել :
Պարունակություն :
125 կարտոֆիլի համար վերցնել 80 գ. թթու կաղամբ, 50 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. արևածաղկի ձեթ, աղ, պղպեղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 586 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz