Այս ամենը անվճար է
Աղցան Սեզոնային
|
26.01.2011, 12.10.25 |
Պատրաստման եղանակը :
| Լոլիկը կտրել կտորներով, մաքրած վարունգը՜ կլորաշերտով: Աղցանամանի մեջ դնել կտրատած հազարը, հերթականությամբ դասավորել լոլիկը և վարունգը, վրան լցնել քացախի հետ խառնած ձեթ, համեմել աղով և պղպեղով, վերջում մաղադանոս ցանել:
| Պարունակություն :
| 50 գր. հազարի համար վերցնել 80 գ. լոլիկ, 80 գ. վարունգ, 15 գ արևածաղկի ձեթ, 20 գ. քացախ (3%), աղ, պղպեղ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 878
| Рейтинг: 2.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|