Ուրբաթ, 19.04.2024, 23.44.52
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Աղցան Սեզոնային
26.01.2011, 12.10.25
Պատրաստման եղանակը :
Լոլիկը կտրել կտորներով, մաքրած վարունգը՜ կլորաշերտով: Աղցանամանի մեջ դնել կտրատած հազարը, հերթականությամբ դասավորել լոլիկը և վարունգը, վրան լցնել քացախի հետ խառնած ձեթ, համեմել աղով և պղպեղով, վերջում մաղադանոս ցանել:
Պարունակություն :
50 գր. հազարի համար վերցնել 80 գ. լոլիկ, 80 գ. վարունգ, 15 գ արևածաղկի ձեթ, 20 գ. քացախ (3%), աղ, պղպեղ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 878 | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz