ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մաղադանոսներ
|
26.01.2011, 12.32.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Սմբուկը պատրաստել միջուկի համար, ինչպես «սխտորած» աղցանի մեջ (վերը նշված բաղադրատոմսում): Միջուկը պատրաստել հետևյալ կերպ - ընկույզը կեղևահան անել և մանր կտրատել, ավելացնել մանրացրած սխտոր, մաքրած և կտրատած մաղադանոս, կանաչի, խառնել: Ստացված զանգվածով լցոնել սմբուկները, տապակել բոլոր կողմերից, դասավորել բանկաների մեջ, վրան լցնել տապակելուց հետո մնացած ձեթը և այդպես թողնել մի որոշ ժամանակ, որպեսզի ձեթը ներծծվի, դրանից հետո մի քիչ կարագ ավելացնել, այնպես, որ սմբուկների վերին շերտը ծածկվի: Հետո բանկաները ծածկել ստվարաթղթով, կապել և պահել ցուրտ տեղում:
| Պարունակություն :
| 100 գ. սմբուկի համար վերցնել 100 գ. մաքրած ընկույզ, 5 գ. սխտոր, 20 գ. մաղադանոս, 10 գ. աղ և այնքան կարագ, որ ծածկի սմբուկները:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 731
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |