Հինգշաբթի, 25.04.2024, 07.24.24
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Մաղադանոսներ
26.01.2011, 12.32.21
Պատրաստման եղանակը :
Սմբուկը պատրաստել միջուկի համար, ինչպես «սխտորած» աղցանի մեջ (վերը նշված բաղադրատոմսում): Միջուկը պատրաստել հետևյալ կերպ - ընկույզը կեղևահան անել և մանր կտրատել, ավելացնել մանրացրած սխտոր, մաքրած և կտրատած մաղադանոս, կանաչի, խառնել: Ստացված զանգվածով լցոնել սմբուկները, տապակել բոլոր կողմերից, դասավորել բանկաների մեջ, վրան լցնել տապակելուց հետո մնացած ձեթը և այդպես թողնել մի որոշ ժամանակ, որպեսզի ձեթը ներծծվի, դրանից հետո մի քիչ կարագ ավելացնել, այնպես, որ սմբուկների վերին շերտը ծածկվի: Հետո բանկաները ծածկել ստվարաթղթով, կապել և պահել ցուրտ տեղում:
Պարունակություն :
100 գ. սմբուկի համար վերցնել 100 գ. մաքրած ընկույզ, 5 գ. սխտոր, 20 գ. մաղադանոս, 10 գ. աղ և այնքան կարագ, որ ծածկի սմբուկները:

Добавил: Aro |
Просмотров: 731 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz