Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 10.09.48
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Սմբուկով աղցան` լոլիկով
26.01.2011, 12.45.11
Պատրաստման եղանակը :
Սմբուկները կլպել, վրան աղ ցանել, 10-15 րոպե այդպես թողնել, որից հետո քամել, լվանալ և տապակել ձեթի մեջ՝ կլորաշերտով կտրած գլուխ սոխի հետ: Այնուհետև շարել ափսեի մեջ, ավելացնել կլոր շերտով կտրած լոլիկ և բուլղարական պղպեղ, վրան լցնել աղ, պղպեղ, քացախ և խառնել: Պատրասված բանջարեղենները դնել աղցանամանի մեջ և վրան մաղադանոսի տերևներ դնել:
Պարունակություն
100գ. սմբուկի համար վերցնել 50 գ. սոխ, 25 գ. բուլղարական պղպեղ, 100 գ. լոլիկ, 20 գ.ձեթ, աղ, սև պղպեղ, քացախ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 589 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz