Կիրակի, 20.09.2020, 04.20.57
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Սմբուկով և սոխով աղցան
26.01.2011, 12.41.28
Պատրաստման եղանակը :
Ընտրել միահավասար, հասունացած սմբուկներ, կտրել 2 սմ հաստությամբ կլորաշերտերով, վրան աղ ցանել և թողնել 5-10 րոպե՝ և տապակել ձեթի մեջ: Բանկայի տակ շարել կլոր շերտով կտրած գլուխ սոխ, աղ ցանել, հետո բանկայի մեջ դասավորել սմբուկն ու սոխը, վրան լցնել գինու քացախ, սև պղպեղ, փակել բանկայի բերանը և պահել սառը տեղում: Մատուցել որպես նախուտեստ:
Պարունակություն :
100 գ. սմբուկի համար վերցնել 50 գ. գլուխ սոխ, 30 գ. ձեթ, 30 գ. քացախ, աղն ըստ ճաշակի:.
Добавил: Aro |
Просмотров: 724 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz