Անուշապուր - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Չորեքշաբթի, 18.01.2017, 04.37.04
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Անուշապուր
13.02.2011, 23.35.56
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած և լվացած ծիրանաչիրը լցնել եռման ջրի մեջ, եփել 20-25 րոպե, ավելացնել շաքար և թողնել եփվի: Անուշապուրը մատուցել սառը վիճակում:

Պարունակություն :
50 գ. ծիրանաչրի համար վերցնել 25 գ. շաքար, 500 գ. ջուր:

Добавил: Aro |
Просмотров: 530 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz