Երեքշաբթի, 23.04.2024, 13.57.11
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Ավելուկով ապուր` սոխով ու ոլոռով
06.02.2011, 20.50.26
Պատրաստման եղանակը :
Չորացրած ավելուկը լվանալ տաք ջրով, մեծ-մեծ կտրել, լցնել աղաջրով լցված կաթսայի մեջ և թեթևակի եփել: Ավելացնել նախապես խաշած ոլոռ, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, մանր կտրատած սոխ` ալյուրի հետ տապակած և շարունակել եփել:

Պարունակություն :
 75 գ. ավելուկի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 100 գ. կարտոֆիլ, 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ ձեթ, 30 գ. ցորենի ալյուր, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1442 | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz