Հոնով ապուր - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.29.28
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Հոնով ապուր
12.02.2011, 22.04.15
Պատրաստման եղանակը : 
Ջոկած և լվացած հոնը լցնել եռման ջրի մեջ, եփել, ջուրը քամել, իսկ հոնը անցկացնել քամիչի միջով, հեռացնել կորիզները, նորից միացնել ջրին: Ապուրին ավելացնել հոնի ջրի մեջ լուծած կարտոֆիլի ալյուր, շաքար, լավ խառնել և եփել: Մատուցել սառը վիճակում:
Պարունակություն :
150 գ. հոնի համար վերցնել 80 գ, կարտոֆիլի ալյուր, 15 գ. շաքար:
Добавил: Aro |
Просмотров: 397 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz