Այս ամենը անվճար է
Կաթնապուր
|
06.02.2011, 20.52.06 |
Պատրաստման եղանակը :
| Բրինձը ջոկել, լավ լվանալ, թրջել սառը ջրի մեջ և քամել: Մի քիչ եփել ջրով, հետո վրան տաք կաթ լցնել և եփել թույլ կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Վերջում ապուրին շաքարավազ ավելացնել:
| Պարունակություն :
| 500 գ. կաթի համար վերցնել 40 գ. բրինձ, շաքար` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1429
| Рейтинг: 5.0/2 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|