Հինգշաբթի, 28.03.2024, 15.32.04
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Կաթնապուր
06.02.2011, 20.52.06
Պատրաստման եղանակը :
Բրինձը ջոկել, լավ լվանալ, թրջել սառը ջրի մեջ և քամել: Մի քիչ եփել ջրով, հետո վրան տաք կաթ լցնել և եփել թույլ կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Վերջում ապուրին շաքարավազ ավելացնել:

Պարունակություն :
500 գ. կաթի համար վերցնել 40 գ. բրինձ, շաքար` ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 1429 | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz