"Չամչարակ" - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 27.03.2017, 15.43.57
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 4
ՀՅՈՒՐԵՐ 4
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

"Չամչարակ"
13.02.2011, 23.37.42
Պատրաստման եղանակը :
Չորացրած մրգերը (ծիրանաչիր, քիշմիշ, թութ) լավ լվանալ, վրան եռման ջուր լցնել և 20-25 րոպե եփել: Ավելացնել շաքար, դարչին և նորից եփել թույլ կրակի վրա: Չամչարակը մատուցել սառը վիճակում:

Պարունակություն :
25 գ. ծիրանաչրի համար վերցնել 25 գ. թութ, 10 գ. շաքար, դարչին` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 494 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz