"Մասուրով կիսել" - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.38.35
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

"Մասուրով կիսել"
13.02.2011, 23.40.17
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել մասրամածուն վերը նշված բաղադրատոմսի նման (Նայել ՙՄասրամածուն՚ բաղադրատոմսը), ավելացնել կարտոֆիլի ալյուր` սառը ջրով լուծած, շաքար, անընդհատ խառնելով եռման աստիճանի հասցնել: Կիսելը մատուցել սառը վիճակում:

Պարունակություն :
120 գ թարմ կամ 40 գ. չորացրած մասուրի համար վերցնել 10 գ. կարտոֆիլի ալյուր, 20 գ. շաքար:
Добавил: Aro |
Просмотров: 352 | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz