ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Թանապուր
|
06.02.2011, 20.56.59 |
Պատրաստման եղանակը :
| Չորացրած թանը տրորել և թրջել սառը ջրում: Հաջորդ օրը զգուշորեն խառնելով լուծել տաք ջրում, մինչև դառնա միատարր զանգված (100 գ. թանին 1 լ. տաք ջուր): Կաթսայի մեջ ալյուրը ձվի հետ լավ խառնել, դրա մեջ լցնել թանը, դնել թույլ կրակի վրա և, անընդհատ խառնելով, եփել: Ապուրին ավելացնել սոխեռած, խաշած կորկոտ, դաղձի տերևներ, համեմ, լավ խառնել և նորից եփել:
| Պարունակություն :
| 50 գ. չորացարած թանի համար վերցնել 1/4 ձու, 40 գ. կորկոտ, 4 գ. ալյուր, 20 գ. գլուխ սոխ, 6 գ. դաղձ կամ համեմ, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1826
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |