Այս ամենը անվճար է
Ալյուրով ապուր ( Հալվապուր )
|
06.02.2011, 12.49.02 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ալյուրը մաղել, բովել տաքացրած յուղով մինչև շագանակագույն դառնա, վրան մի քիչ սառը ջուր լցնել և թողնել կրակի վրա 3 րոպե, հետո տապակը վերցնել կրակից, թողնել յուղը սառի, ավելացնել եռման ջուր, աղ անել և նորից մի քանի րոպեով դնել կրակին: Ցանկության դեպքում հալվապուրը կարելի է քաղցր եփել, այդ ժամանակ ջրին ավելացնում են շաքար: Հալվապուրը մատուցում են տաք վիճակում:
| Պարունակություն :
| 50 գ. ալյուրի համար վերցնել 20 գ. յուղ, 400 գ. ջուր, շաքար` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 885
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|