Հինգշաբթի, 27.04.2017, 00.27.30
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ալյուրով ապուր ( Հալվապուր )
06.02.2011, 12.49.02
Պատրաստման եղանակը :
Ալյուրը մաղել, բովել տաքացրած յուղով մինչև շագանակագույն դառնա, վրան մի քիչ սառը ջուր լցնել և թողնել կրակի վրա 3 րոպե, հետո տապակը վերցնել կրակից, թողնել յուղը սառի, ավելացնել եռման ջուր, աղ անել և նորից մի քանի րոպեով դնել կրակին: Ցանկության դեպքում հալվապուրը կարելի է քաղցր եփել, այդ ժամանակ ջրին ավելացնում են շաքար: Հալվապուրը մատուցում են տաք վիճակում:

Պարունակություն :
50 գ. ալյուրի համար վերցնել 20 գ. յուղ, 400 գ. ջուր, շաքար` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 344 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz