Ուրբաթ, 29.03.2024, 15.25.45
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ձավարապուր
06.02.2011, 12.47.19
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած և լվացած ձավարի վրա լցնել ջուր և մի քիչ եփել: Ավելացնել մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, սոխեռած, տապակած տոմատ, աղ և եփել մինչև ձավարը պատրաստ լինի: Պատրաստի ապուրի մեջ լցնել ձվի դեղնուց` սառը ջրով բացած, եփել և վերցնել կրակից:

Պարունակություն :
 40 գ. ձավարի համար վերցնել 25գ. գլուխ սոխ, 15 գ. տոմատ, 15 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 12 ձու, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 841 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz