Հինգշաբթի, 25.04.2024, 18.23.20
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ձվապուր
06.02.2011, 13.03.35
Պատրաստման եղանակը :
Գլուխ սոխը մանր կտրատել, տապակել կարագով` մինչև բաց շագանակագույն դառնա, լցնել կարմիր պղպեղ, վրան լցնել եռման ջուր, լվացած բրինձ, խառնել և եփել: Բրինձը եփվելուց 3 րոպե առաջ ապուրի մեջ լցնել հում ձու, խառնել և ապուրը դնել թույլ կրակի վրա: Մատուցելիս ապուրի մեջ լցնել մանր կտրատած ռեհան և կարմիր պղպեղ:

Պարունակություն :
 40 գ. բրնձի համար վերցնել 400 գ. եռման ջուր, 30 գ. հալած յուղ, 50 գ. գլուխ սոխ, 1 ձու, աղ, կանաչի, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 859 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz