ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Ձվապուր
|
06.02.2011, 13.03.35 |
Պատրաստման եղանակը :
| Գլուխ սոխը մանր կտրատել, տապակել կարագով` մինչև բաց շագանակագույն դառնա, լցնել կարմիր պղպեղ, վրան լցնել եռման ջուր, լվացած բրինձ, խառնել և եփել: Բրինձը եփվելուց 3 րոպե առաջ ապուրի մեջ լցնել հում ձու, խառնել և ապուրը դնել թույլ կրակի վրա: Մատուցելիս ապուրի մեջ լցնել մանր կտրատած ռեհան և կարմիր պղպեղ:
| Պարունակություն :
| 40 գ. բրնձի համար վերցնել 400 գ. եռման ջուր, 30 գ. հալած յուղ, 50 գ. գլուխ սոխ, 1 ձու, աղ, կանաչի, պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 859
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |