ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Հատիկապուր
|
06.02.2011, 13.02.04 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ջոկած, լվացած, 20 րոպե թրջված բակլայի, ոլոռի, ցորենի հատիկները լցնել սառը ջրով լցրած կաթսայի մեջ և թույլ եփել, հետո լցնել քամիչի մեջ, իսկ ջուրը թափել: Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել լվացած և թրջած ոսպ, վրան եռացրած ջուր լցնել և շարունակել եփել 45-50 րոպե, այնուհետև ավելացնել աղ, պղպեղ, ալյուրով տապակած սոխեռած, ծեծած ընկույզ, եռացնել 3-5 րոպե և վերցնել կրակից: Ապուրը մատուցել վրան կանաչի ցանած:
| Պարունակություն :
| 15 գ. ցորենի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 20 գ. լոբի, 15 գ. ոսպ, 20 գ. կարագ, 20 գ. ընկույզ, 20 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 942
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |