Հատիկապուր - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.20.29
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Հատիկապուր
06.02.2011, 13.02.04
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած, լվացած, 20 րոպե թրջված բակլայի, ոլոռի, ցորենի հատիկները լցնել սառը ջրով լցրած կաթսայի մեջ և թույլ եփել, հետո լցնել քամիչի մեջ, իսկ ջուրը թափել: Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել լվացած և թրջած ոսպ, վրան եռացրած ջուր լցնել և շարունակել եփել 45-50 րոպե, այնուհետև ավելացնել աղ, պղպեղ, ալյուրով տապակած սոխեռած, ծեծած ընկույզ, եռացնել 3-5 րոպե և վերցնել կրակից: Ապուրը մատուցել վրան կանաչի ցանած:

Պարունակություն :
15 գ. ցորենի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 20 գ. լոբի, 15 գ. ոսպ, 20 գ. կարագ, 20 գ. ընկույզ, 20 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 356 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz