ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Ոլոռով ապուր` ալուչայով
|
05.02.2011, 23.01.03 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոլոռը ջոկել, լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել: Հետո ավելացնել մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, սոխեռած, բոված ալյուր` ջրով բացած, նախապես թրջած չորացած սալոր (ալուչա), աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն
| 35 գ. ոլոռի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 4 գ. ալյուր, 15 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 5 գ. չորացրած սալոր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1024
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |