Շաբաթ, 20.04.2024, 12.35.06
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ոլոռով ապուր` բրինձով
05.02.2011, 22.59.31
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած և լվացած ոլոռը լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել այնքան, մինչև փափկի: Հետո ավելացնել լվացա'ծ բրինձ, սոխեռած և տոմատ, աղ, դաղձ և եփել:
Պարունակություն :
30 գ. ոլոռի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 25 գ. գլուխ, 15 գ,տոմատ, 15 գ. յուղ, աղ, դաղձ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 850 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz