Ուրբաթ, 19.04.2024, 18.30.20
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ոսպապուր արիշտայով
07.02.2011, 12.57.54
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած և լվացած ոսպը լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել մինչև փափկի: Ավելացնել սոխեռած, արիշտա, չամիչ, ծեծած ընկույզ, աղ, պղպեղ և եփել մինչև արիշտան պատրաստ լինի: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս լցրած:

Պարունակություն :
30 գ. ոսպի համար վերցնել 20 գ. արիշտա, 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ կամ ձեթ, 10 գ. չամիչ, 10 գ. ընկույզ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 933 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz