Երեքշաբթի, 23.04.2024, 18.20.21
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Սպիտակ լոբով ապուր
05.02.2011, 22.56.51
Պատրաստման եղանակը
 Լոբին պատրաստել ինչպես ՙՍպիտակ լոբով ապուր-պյուրեն՚ (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը): Եփած լոբուն ավելացնել մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, սոխեռած, բոված ալյուր` լոբու ջրով բացած, նախապես թրջած չորացրած սալոր (ալուչա), աղ, պղպեղ և եփել:
Պարունակություն :
 25 գ.սպիտակ լոբու համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, 15 գ. հալած յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 5 գ. չորացրած սալոր, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1260 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz