Այս ամենը անվճար է
Կարմրախայտ` " սուխարիով "
|
03.08.2011, 15.10.58 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մաքրած և փորոտիքը թափված ձուկը լվանալ, աղ անել: Հարել ձուն, վրան լցնել կաթ և խառնել` մինչև դառնա միատարր զանգված: Ձուկը թաթախել ալյուրի մեջ, մտցնել կաթով ու ձվով զանգվածի մեջ, որից հետո թաթախել սուխարու մեջ և երկու կողմից տապակել` մինչև ոսկեգույն դառնա: Կարմրախայտը մատուցել կլորաշերտով կտրած կիտրոնով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով:
| Պարունակություն :
| 250 գ. ձկան համար վերցնել 1/4 ձու, 20 գ. կաթ, 20 գ. սուխարի, 20 գ. հալած յուղ, 15 գ. կիտրոն, 10 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1327
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|