Այս ամենը անվճար է
" Իշխանը շամփուրի վրա "
|
19.05.2011, 12.35.36 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մշակված ձուկը մաքրել փորոտիքից` առանց փորը բացելու (խռիկները հեռացնելուց հետո բացված անցքով): Ճաշի գդալով քերելով մաքրել ներսը և ողնաշարի վրայի արյունը: Դրանից հետո լավ լվանալ և սրբիչով չորացնել: Որպեսզի ձուկը պատրաստման ընթացքում չդեֆորմացվի, պետք է սուր դանակով մի քանի տեղ կտրել: Պատրաստի ձուկը ներսից և դրսից աղ անել, լցնել կարմիր պղպեղ, հագցնել շամփուրի վրա և խորովել շիկացած ածուխների վրա (առանց կրակի), ձուկը մեջընդմեջ շուռ տալ և վրան կարագ քսել: Իշխանը մատուցել ափսեի մեջ` զարդարելով կլոր կտրած կիտրոնով և թարխունի տերևներով: Նռան հատիկները մատուցել առանձին: Կիտրոնը կարելի է մատուցել նաև առանձին:
| Պարունակություն :
| 250 գ. իշխանի համար վերցնել 5 գ. կարագ, 15 գ. կիտրոն, 50 գ. նռան հատիկներ. աղը, կարմիր և սև պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Arocom |
|
Просмотров: 957
| Рейтинг: 4.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|