Հինգշաբթի, 28.03.2024, 17.48.58
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Իշխանը շամփուրի վրա "
19.05.2011, 12.35.36
Պատրաստման եղանակը :
Մշակված ձուկը մաքրել փորոտիքից` առանց փորը բացելու (խռիկները հեռացնելուց հետո բացված անցքով): Ճաշի գդալով քերելով մաքրել ներսը և ողնաշարի վրայի արյունը: Դրանից հետո լավ լվանալ և սրբիչով չորացնել: Որպեսզի ձուկը պատրաստման ընթացքում չդեֆորմացվի, պետք է սուր դանակով մի քանի տեղ կտրել: Պատրաստի ձուկը ներսից և դրսից աղ անել, լցնել կարմիր պղպեղ, հագցնել շամփուրի վրա և խորովել շիկացած ածուխների վրա (առանց կրակի), ձուկը մեջընդմեջ շուռ տալ և վրան կարագ քսել: Իշխանը մատուցել ափսեի մեջ` զարդարելով կլոր կտրած կիտրոնով և թարխունի տերևներով: Նռան հատիկները մատուցել առանձին: Կիտրոնը կարելի է մատուցել նաև առանձին:
Պարունակություն :
 250 գ. իշխանի համար վերցնել 5 գ. կարագ, 15 գ. կիտրոն, 50 գ. նռան հատիկներ. աղը, կարմիր և սև պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 957 | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz