Ուրբաթ, 19.04.2024, 15.15.03
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Կարմրախայտով կճուճ "
03.08.2011, 15.29.36
Պատրաստման եղանակը :
Կարագ քսած կավե ամանի տակ դնել մի շերտ կլոր կտրած գլուխ սոխ, իսկ դրա վրա կլորաշերտով կտրած լոլիկ, (մի շերտ), մանր կտրատած բուլղարական պղպեղ, լցնել աղ, կարմիր պղպեղ և մի քանի հատ սև, բուրավետ պղպեղ: Բանջարեղենի վերևում մեկ շարքով դնել մշակված կարմրախայտը (մեծ ձկները կտրել կտորներով), ծածկել կտրատած լոլիկի շերտով, սոխով, թարխունով, ավելացնել պղպեղ (սև, կարմիր և բուրավետ), լցնել սպիտակ գինի, ծածկել ամանը կափարիչով, կափարիչի եզրերին խմոր քսել և ձկով ամանը դնել տաք ջեռոցի մեջ` 30-40 րոպե: Ձուկը մատուցել նույն ամանի մեջ:

Պարունակություն :
200 գ. կարմրախայտի համար վերցնել 50 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. կարագ, 100 գ. լոլիկ, 15 գ. բուլղարական պղպեղ, 2-ական գ. սև և բուրավետ պղպեղ, 5 գ. աղ, 25 գ. սպիտակ գինի, 20 գ. ալյուր` խմորի համար, կարմիր պղպեղ, թարխուն` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1182 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz