Հինգշաբթի, 28.03.2024, 18.50.30
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` գինիով
21.02.2011, 10.07.40
Պատրաստման եղանակը :
Կաթսայի տակ խաչաձև դնել ոչ մեծ, մաքուր փայտիկներ, լցնել սպիտակ գինի, փայտիկների վրա 2-3 շարքով դնել աղով և պղպեղով համեմված իշխանը: Ձկան վրա դնել մեծ-մեծ կտրատած թարխուն և կանաչ սոխ: Կաթսան ծածկել և թույլ կրակի վրա խաշել 18-20 րոպե: Իշխանը մատուցել տաք վիճակում: Կիտրոնը կամ նռան հատիկները մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
200 գ իշխանի համար վերցնել 35 գ. խաղողի սպիտակ գինի, 10 գ. կիտրոն կամ 55 գ. նռան հատիկներ, աղ, պղպեղ, թարխուն և կանաչ սոխ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 898 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz