Չորեքշաբթի, 28.06.2017, 23.53.28
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` կարագով
21.02.2011, 17.40.12
Պատրաստման եղանակը :
Կաթսայի տակ կարագ քսել, շարքով դնել իշխանը, ձկան վրա կարագ և թարխունի տերևներ դնել: Կաթսայի բերանը պինդ փակել և թույլ կրակի վրա 18-20 րոպե գոլորշիով եփել: Իշխանը մատուցել տաք վիճակում: Առանձին մատուցել նռան հյութ:

Պարունակություն :
 200 գ. իշխանի համար վերցնել 35 գ. կարագ, 50 գ. նռան հյութ, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 381 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz