Ուրբաթ, 19.04.2024, 20.05.46
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` " տոմատի սոուսով "
19.05.2011, 12.28.31
Պատրաստման եղանակը :
Մշակված իշխանը պատրաստել ինչպես ՙԿարտոֆիլով իշխանը՚ (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը): Պատրաստի իշխանը դնել ափսեի մեջ, վրան տոմատի սոուս լցնել, զարդարել մաղադանոսի տերևներով: Տոմատի սոուս պատրաստելու համար գլուխ սոխը մանր կտրատել և թեթևակի տապակել յուղով, մեջը լցնել տոմատ, իսկ հետո բոված ալյուր (ալյուրը պետք է լինի մուգ շագանակագույն) և մի որոշ ժամանակ թողնել կրակի վրա: Դրանից հետո ջրիկացնել ձկան արգանակով, լցնել աղ, շաքար, կարմիր պղպեղ, խառնել: Եփել 8-10 րոպե, իսկ հետո կարագ դնել վրան:
Պարունակություն :
200 գ իշխանի համար վերցնել 6 գ. ցորենի ալյուր, 20 գ. հալած յուղ, 50 գ. տոմատի սոուս, աղ, պղպեղ, մաղադանոս ըստ ճաշակի: 25 գ. տոմատի սոուս պատրաստելու համար վերցնել 30 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ցորենի ալյուր, 1 գ. շաքար, 5 գ. հալած յուղ, 50 գ. ձկան արգանակ, աղ և կարմիր պղպեղ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 1427 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz