Կարմրախայտ` " սուխարիով " - Ձկնեղենով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.28.55
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Կարմրախայտ` " սուխարիով "
03.08.2011, 15.10.58
Պատրաստման եղանակը :
Մաքրած և փորոտիքը թափված ձուկը լվանալ, աղ անել: Հարել ձուն, վրան լցնել կաթ և խառնել` մինչև դառնա միատարր զանգված: Ձուկը թաթախել ալյուրի մեջ, մտցնել կաթով ու ձվով զանգվածի մեջ, որից հետո թաթախել սուխարու մեջ և երկու կողմից տապակել` մինչև ոսկեգույն դառնա: Կարմրախայտը մատուցել կլորաշերտով կտրած կիտրոնով, զարդարել մաղադանոսի տերևներով:

Պարունակություն :
 250 գ. ձկան համար վերցնել 1/4 ձու, 20 գ. կաթ, 20 գ. սուխարի, 20 գ. հալած յուղ, 15 գ. կիտրոն, 10 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 541 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz