Ուրբաթ, 29.03.2024, 05.28.50
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Լոլիկով եփված իշխան "
19.05.2011, 12.49.22
Պատրաստման եղանակը : 
Մշակված իշխանը լվանալ, աղ անել և դնել նախապես կարագ քսած թավայի մեջ: Ավելացնել կլորաշերտով կտրած գլուխ սոխ, լոլիկ, լավ ծեծած սխտոր ու պղպեղ: Ձկով թավան դնել ջեռոցի մեջ և եփել 15-18 րոպե: Ձուկը մատուցել նույն թավայի մեջ` վրան թարխունի և մաղադանոսի տերևներ ցանած:
Պարունակություն : 
200 գ. իշխանի համար վերցնել 300 գ. լոլիկ, 20 գ. կարագ, 20 գ. գլուխ սոխ, աղ, պղպեղ, սխտոր, թարխուն և մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Arocom |
Просмотров: 1253 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz