Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 13.49.53
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

" Քիչ ջրով խաշած կարմրախայտ "
03.08.2011, 14.59.50
Պատրաստման եղանակը :
Մաքրած և փորոտիքը թափված ձուկը լվանալ, աղ անել, դնել կաթսայի մեջ, մի քիչ ջուր լցնել, փակել կաթսան կափարիչով և 15-18 րոպե խաշել թույլ կրակի վրա: Կաթսան վերցնել կրակից, զգուշորեն տեղափոխել ձուկը ափսեի մեջ և զարդարել մաղադանոսի տերևներով: Առանձին մատուցել քացախ:

Պարունակություն :
250 գ. կարմրախայտի համար վերցնել 60 գ. ջուր, աղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 802 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz