Այս ամենը անվճար է
" Սիգը շամփուրի վրա "
|
19.05.2011, 13.06.23 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պատրաստի 120 գ-ոց կտորներով կտրած սիգը պահել մարինադի մեջ 2-3 ժամ, հագցնել շամփուրի վրա և խորովել կրակի վրա: Ձուկը մատուցել ափսեով, զարդարել կանաչու տերևներով, նռան հատիկներով կամ կիտրոնի կտորներով: Որպես խավարտ կարելի է օգտագործել եփված լոլիկ, սմբուկ և կանաչ պղպեղ:
| Պարունակություն :
| 120 գ. սիգի համար վերցնել 30 գ. նռան հատիկներ կամ 1/4 կիտրոն, 30 գ. կանաչի, 5 գ. տոմատ, աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Arocom |
|
Просмотров: 990
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|