Այս ամենը անվճար է
" Խաշած սիգ "
|
08.06.2011, 23.53.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մշակված ձուկը ծալել օղակաձև և դնել կաթսայի մեջ` փորի կողմով: Ավելացնել բանջարեղեն, համեմունքներ, լցնել եռման ջուր, այնքան, որ ձկից 3-5 սմ-ով վերև լինի, հասցնել եռման աստիճանի և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Ձուկը կարելի է խաշել նախապես չափաբաժնով կտրած:
| Պարունակություն : | 200 գ. ձկան համար վերցնել 5 գ. գազար, 5 գ. գլուխ սոխ, 5 գ. մաղադանոս, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1829
| Рейтинг: 1.5/2 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|