Երեքշաբթի, 16.04.2024, 08.11.16
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Խաշած իշխան
13.02.2011, 00.05.32
Պատրաստման եղանակը : 
Մաքրած և փորոտիքը հեռացրած ձուկը լվանալ, աղ անել, դնել կաթսայի մեջ, մի քիչ ջուր լցնել և 15-18 րոպե եփել թույլ կրակի վրա: Կաթսան վերցնել կրակից, ձուկը զգուշորեն դնել ափսեի մեջ, ծածկել խոնավ անձեռոցիկով և, մինչև մատուցելը, պահել սառը տեղում: Մատուցելիս ձկան վրա թարխունի տերևներ դնել:
Պարունակություն :
250 գ. իշխանի համար վերցնել 50 գ. ջուր, աղ և թարխուն` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1838 | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz