" Տարոնի " ապուր - Հավի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.29.39
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 7
ՀՅՈՒՐԵՐ 7
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Հավի մսով ապուրներ

" Տարոնի " ապուր
31.01.2011, 13.32.50
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել հավի արգանակ և քամել: Եփելու ընթացքում մեջը լցնել մաքրած գլուխ սոխ, մեջտեղից կիսած գազար և նեխուր: Հավի միսը անջատել ոսկորներից և մանր կտրատել խորանարդաձև: Ձավարը լցնել եռման ջրի մեջ և խաշել մինչև թուլանա: Խաշած ջուրը թափել, իսկ գարեձավարը շարունակել եփել հավի արգանակի մեջ: Ապուրին մեջ լցնել աղ, խորանարդաձև կտրատած միսը և եփել: Կիտրոնը կլպել, կտրել կտորներով, հեռացնել սերմերը, հետո յուրաքանչյուր կտորը բաժանել 4 մասի և լցնել ապուրի մեջ: Վերցնել կրակից, ավելացնել ձվի դեղնուց` արգանակի մեջ լուծած, և անմիջապես մատուցել:

Պարունակություն :
150 գ. հավի մսի համար վերցնել 30 գ. գարեձավար, 40 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. նեխուր (արմատ), 15 գ. կիտրոն, 1/2 ձու, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 473 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz