ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Կոլոլակ
|
27.01.2011, 12.51.33 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի ետևի ոտքի փափուկ մասը առանձնացնել ոսկորներից: Ոսկորներով արգանակ պատրաստել: Միսը երկու անգամ աղալ մսաղացով, ավելացնել բրինձ, մաղադանոս, պղպեղ, լավ խառնել և գնդիկներ պատրաստել: Քամած և տաքացրած արգանակի մեջ լցնել սոխեռածը, մսի գնդիկները, լվացած բրինձը, թարխուն և եփել, մինչև բրինձը պատրաստ լինի: Հարած ձվերը լուծել ջրի մեջ: Նախքան կոլոլակը մատուցելը, հարած ձուն բարակ շերտով լցնել ապուրի վրա, անընդհատ գդալով խառնելով, այնուհետև եռացնել:
| Պարունակություն :
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. բրինձ, 12 ձու, 40 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 10 գ. թարխուն, 50 գ. մաղադանոս, աղ, սև պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1056
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |