Ապուր Խարչո ոչխարի մսով ու բրնձով - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.33.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 7
ՀՅՈՒՐԵՐ 7
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Ապուր Խարչո ոչխարի մսով ու բրնձով
27.01.2011, 12.28.05
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել փոքր կտորներով, վրան ջուր լցնել և եփել՝ մեջ ընդ մեջ քաֆը հեռացնելով: Եփված միսը դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել տաք քամած արգանակը, ավելացնել սոխեռած, բրինձ, լվացած դեղին սալոր (ալբուխար), աղ, պղպեղ և եփել մինչև բրինձը պատրաստ լինի: Մատուցելիս վրան մաղադանոս ցանել:
Պարունակություն :
 125 գ. գառան մսի համար վերցնել, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 30 գ. բրինձ, 25 գ. ալբուխար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz