Այս ամենը անվճար է
Ապուր Խարչո ոչխարի մսով ու բրնձով
|
27.01.2011, 12.28.05 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի կրծքամիսը կտրել փոքր կտորներով, վրան ջուր լցնել և եփել՝ մեջ ընդ մեջ քաֆը հեռացնելով: Եփված միսը դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել տաք քամած արգանակը, ավելացնել սոխեռած, բրինձ, լվացած դեղին սալոր (ալբուխար), աղ, պղպեղ և եփել մինչև բրինձը պատրաստ լինի: Մատուցելիս վրան մաղադանոս ցանել:
| Պարունակություն :
| 125 գ. գառան մսի համար վերցնել, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 30 գ. բրինձ, 25 գ. ալբուխար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1167
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|