Ուրբաթ, 29.03.2024, 17.40.30
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Մով ապուր
27.01.2011, 12.53.09
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի մսի կտորները (կրծքամիս կամ չալաղաջ) լցնել սառը ջրով կաթսայի մեջ և թեթևակի եփել՝ քաֆը հեռացնելով: Հետո միսը հանել, արգանակը սառեցնել: Կաթսայի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել տոմատ և տապակել այնքան, մինչև յուղը բարձրանա տոմատի երեսին, դրանից հետո վրան լցնել քամած արգանակը, ավելացնել ձավար և եփել ևս 20-30 րոպե, այս ամենին ավելացնել աղ, միսը, խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ և եփել: Մատուցելիս վրան կանաչի ցանել:
Պարունակություն :
 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 20 գ. ձավար, 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 15 գ. տոմատ, աղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz