ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մով ապուր
|
27.01.2011, 12.53.09 |
Պատրաստման եղանակը
| Ոչխարի մսի կտորները (կրծքամիս կամ չալաղաջ) լցնել սառը ջրով կաթսայի մեջ և թեթևակի եփել՝ քաֆը հեռացնելով: Հետո միսը հանել, արգանակը սառեցնել: Կաթսայի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել տոմատ և տապակել այնքան, մինչև յուղը բարձրանա տոմատի երեսին, դրանից հետո վրան լցնել քամած արգանակը, ավելացնել ձավար և եփել ևս 20-30 րոպե, այս ամենին ավելացնել աղ, միսը, խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ և եփել: Մատուցելիս վրան կանաչի ցանել:
| Պարունակություն :
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 20 գ. ձավար, 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. հալած յուղ, 15 գ. տոմատ, աղ, կանաչին ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 972
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |