Այս ամենը անվճար է
Մսով ու ձավարով գնդիկներ (Մախոխ)
|
27.01.2011, 13.02.06 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի միսը երկու անգամ աղալ մսաղացով: Թրջած ձավարի մեջ լցնել հում ձու, աղացած միսը, մանր կտրատած սոխ, սև պղպեղ, չորացրած կամ թարմ կանաչի և այս ամենը խառնել: Ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել (մախոխ) և լցնել արգանակի մեջ (արգանակը պատրաստել ոչխարի ոսկորներով): Ավելացնել լվացած, միահավասար կտրած կարտոֆիլ, աղ, չաման և եփել մինչև գնդիկները բարձրանան արգանակի երեսին: Մախոխը մատուցել վրան կանաչի ցանած:
| Պարունակություն :
| 100 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. ձավար, 14 ձու, 20 գ. հալած յուղ, 25 գ. գլուխ սոխ, 80 գ. կարտոֆիլ (4 հատ), աղ, չաման, խառը կանաչին ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1357
| Рейтинг: 1.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|