Մսով ու ձավարով գնդիկներ (Մախոխ) - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.24.09
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Մսով ու ձավարով գնդիկներ (Մախոխ)
27.01.2011, 13.02.06
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի միսը երկու անգամ աղալ մսաղացով: Թրջած ձավարի մեջ լցնել հում ձու, աղացած միսը, մանր կտրատած սոխ, սև պղպեղ, չորացրած կամ թարմ կանաչի և այս ամենը խառնել: Ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել (մախոխ) և լցնել արգանակի մեջ (արգանակը պատրաստել ոչխարի ոսկորներով): Ավելացնել լվացած, միահավասար կտրած կարտոֆիլ, աղ, չաման և եփել մինչև գնդիկները բարձրանան արգանակի երեսին: Մախոխը մատուցել վրան կանաչի ցանած:
Պարունակություն :
100 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. ձավար, 14 ձու, 20 գ. հալած յուղ, 25 գ. գլուխ սոխ, 80 գ. կարտոֆիլ (4 հատ), աղ, չաման, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 586 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz