" Էջմիածնի " բոզբաշ - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.34.31
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Էջմիածնի " բոզբաշ
27.01.2011, 12.30.57
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 30-40 գ. կտորներով, դնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, ծածկել կափարիչով և եփել թույլ կրակի վրա` մեջ ընդ մեջ քաֆը հեռացնելով: Խաշած միսը հանել արգանակի միջից և կարագով տապակել կաթսայի մեջ, իսկ արգանակը սառեցնել: Մսի տապակած կտորների վրա լցնել քամած արգանակը, իսկ հետո ավելացնել սոխեռած, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ ու սմբուկ, լայնակի կտրած լոբի, բամիա, բուլղարական բիբար և եփել: Մատուցելուց 15 րոպե առաջ աղ անել, լցնել կտորներով կտրատած լոլիկ և համեմունքներ:
Պարունակություն
 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 100 գ. լոլիկ, 30 գ. լոբի, 20 գ. պղպեղ, 20 գ. բամիա, 30 գ. սմբուկ, համեմ, ռեհան կամ մաղադանոս՝ 3-ական գ., պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 914 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz