Ուրբաթ, 12.08.2022, 19.03.18
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Երևանյան " բոզբաշ
27.01.2011, 12.34.45
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 100-125 գ-ոց կտորներով և պատրաստել արգանակ, ինչպես ՙՍիսիանի բոզբաշ՚-ում (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը): Սառած արգանակի մեջ լցնել ոլոռ և եփել: Այնուհետև ավելացնել կտրած կարտոֆիլ, մսի կտորները, տապակած սոխ և տոմատ, լվացած սև սալոր, խնձոր՝ մաքրած և չորս մասի բաժանած, աղ, պղպեղ և ապուրը նորից եփել 10-15 րոպե:
Պարունակություն :
125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. ոլոռ, 25 գ. գլուխ սոխ, 100 գ. կարտոֆիլ, 150 գ. տոմատ, 30 գ. խնձոր, 10 գ. սև սալոր, աղ, պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1744 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2022
Сделать бесплатный сайт с uCoz