ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Փիփերթով մսապուր "
|
27.01.2011, 13.00.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի միսը եփել: Արգանակը սառեցնել, միսը կտրել 40-50 գ. կտորներով ոսկորների ու կռճիկի հետ, լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ, սոխեռած, լավ շոգեխաշած գազար` կլոր կտրած, աղ անել, լցնել քամած արգանակը, ավելացնել կտրատած փիփերթը, դնել թույլ կրակի վրա և եփել: Մսապուրը մատուցել վրան կանաչի շաղ տված, միսը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն :
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 80 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. գազար, 20 գ. հալած յուղ, 120 գ. փիփերթ, աղ, մաղադանոս: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1015
| Рейтинг: 5.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |