Հինգշաբթի, 18.04.2024, 13.04.17
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Փիփերթով մսապուր "
27.01.2011, 13.00.21
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի միսը եփել: Արգանակը սառեցնել, միսը կտրել 40-50 գ. կտորներով ոսկորների ու կռճիկի հետ, լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ, սոխեռած, լավ շոգեխաշած գազար` կլոր կտրած, աղ անել, լցնել քամած արգանակը, ավելացնել կտրատած փիփերթը, դնել թույլ կրակի վրա և եփել: Մսապուրը մատուցել վրան կանաչի շաղ տված, միսը մատուցել առանձին:
Պարունակություն :
125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 80 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. գազար, 20 գ. հալած յուղ, 120 գ. փիփերթ, աղ, մաղադանոս:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1015 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz