ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Պուտուկ "
|
27.01.2011, 12.49.14 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 50-60 գ-ոց կտորներով, եփել պուտուկի մեջ (կավե աման)՝ ջոկած և լվացած մեծ ոլոռների հետ: Ապուրը պետք է եփել առանց կափարիչի կաթսայի մեջ և ջուրը քչանալու դեպքում ավելացնել արգանակ: Մսի եփվելուց 20-30 րոպե առաջ լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, կանաչ կամ գլուխ սոխ, աղ անել, ավելացնել կարմիր պղպեղ, լոլիկ (կտորներով կտրատած), մանրացրած կանաչի և եփել: Պուտուկը մատուցել նույն ամանով, ափսեի մեջ լցնել ուտելուց անմիջապես աքաջ:
| Պարունակություն :
| 100 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 20 գ. գլուխ սոխ, 100 գ. կարտոֆիլ, 60 գ. լոլիկ կամ 10 գ. տոմատ, աղ, կարմիր պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1118
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |