" Պուտուկ " - Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.21.50
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Պուտուկ "
27.01.2011, 12.49.14
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 50-60 գ-ոց կտորներով, եփել պուտուկի մեջ (կավե աման)՝ ջոկած և լվացած մեծ ոլոռների հետ: Ապուրը պետք է եփել առանց կափարիչի կաթսայի մեջ և ջուրը քչանալու դեպքում ավելացնել արգանակ: Մսի եփվելուց 20-30 րոպե առաջ լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, կանաչ կամ գլուխ սոխ, աղ անել, ավելացնել կարմիր պղպեղ, լոլիկ (կտորներով կտրատած), մանրացրած կանաչի և եփել: Պուտուկը մատուցել նույն ամանով, ափսեի մեջ լցնել ուտելուց անմիջապես աքաջ:
Պարունակություն :
 100 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 20 գ. գլուխ սոխ, 100 գ. կարտոֆիլ, 60 գ. լոլիկ կամ 10 գ. տոմատ, աղ, կարմիր պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 378 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz