Ուրբաթ, 29.03.2024, 14.50.04
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

" Շուշիի " բոզբաշ
27.01.2011, 12.36.28
Պատրաստման եղանակը :
Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 35-40 գ-ոց կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և միսը թեթևակի եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը քաշելով: Արգանակը սառեցնել, իսկ միսը և մանր կտրատած սոխը տապակել կարագով, հետո ավելացնել ալյուր և շարունակել տապակել այնքան, մինչև ալյուրը շագանակագույն դառնա: Ալյուրի և սոխի հետ տապակած միսը լցնել քամած արգանակի մեջ, ավելացնել կլպած և կտրատած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մեջտեղից մաքրած և կտորներով կտրած սերկևիլ, եփել մինչև սերկևիլը պատրաստ լինի: Դրանից հետո ավելացնել կլպած, մեջտեղից մաքրած խնձոր, կանաչի և թույլ կրակի վրա եփել:
Պարունակություն :
125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 60 գ. կարտոֆիլ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. կարագ, 50 գ. խնձոր, 50 գ. սերկևիլ, 25 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. խառը կանաչի, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1000 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz