ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
" Շուշիի " բոզբաշ
|
27.01.2011, 12.36.28 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 35-40 գ-ոց կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և միսը թեթևակի եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը քաշելով: Արգանակը սառեցնել, իսկ միսը և մանր կտրատած սոխը տապակել կարագով, հետո ավելացնել ալյուր և շարունակել տապակել այնքան, մինչև ալյուրը շագանակագույն դառնա: Ալյուրի և սոխի հետ տապակած միսը լցնել քամած արգանակի մեջ, ավելացնել կլպած և կտրատած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մեջտեղից մաքրած և կտորներով կտրած սերկևիլ, եփել մինչև սերկևիլը պատրաստ լինի: Դրանից հետո ավելացնել կլպած, մեջտեղից մաքրած խնձոր, կանաչի և թույլ կրակի վրա եփել:
| Պարունակություն :
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 60 գ. կարտոֆիլ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. կարագ, 50 գ. խնձոր, 50 գ. սերկևիլ, 25 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. խառը կանաչի, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1000
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |