Այս ամենը անվճար է
Խոխոբ
|
27.01.2011, 16.04.04 |
Պատրաստման եղանակը
| Ոչխարի յուղոտ միսը կտրել 35-40 գ-ոց կտորներով, լցնել տաքացրած յուղով կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած գլուխ սոխ և տապակել մինչև միսը փափկի, իսկ սոխը դառնա ոսկեգույն: Հետո ավելացնել նռան հատիկներ և շոգեխաշել` մինչև հատիկները գունազրկվեն: Վրան լցնել եռման ջուր, ավելացնել շաքար, եռացնել: Մատուցելուց 5 րոպե առաջ վրան կանաչի ցանել:
| Պարունակություն
| 125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. կարագ, 200 գ. գլուխ սոխ, 35 գ. նռան հատիկներ, 3 գ. շաքար, աղ, կանաչի ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1205
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|