Ուրբաթ, 19.04.2024, 12.03.38
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ոչխարի մսով կերակրատեսակներ

Խոխոբ
27.01.2011, 16.04.04
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի յուղոտ միսը կտրել 35-40 գ-ոց կտորներով, լցնել տաքացրած յուղով կաթսայի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրած գլուխ սոխ և տապակել մինչև միսը փափկի, իսկ սոխը դառնա ոսկեգույն: Հետո ավելացնել նռան հատիկներ և շոգեխաշել` մինչև հատիկները գունազրկվեն: Վրան լցնել եռման ջուր, ավելացնել շաքար, եռացնել: Մատուցելուց 5 րոպե առաջ վրան կանաչի ցանել:
Պարունակություն
125 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 30 գ. կարագ, 200 գ. գլուխ սոխ, 35 գ. նռան հատիկներ, 3 գ. շաքար, աղ, կանաչի ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1205 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz