Բալի մուրաբա - Պահածոներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.37.07
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պահածոներ

Բալի մուրաբա
17.08.2013, 22.00.57

Բաղադրությունը

1 կգ. բալ,
1.5 կգ. շաքարավազ,
150-200 գր. ջուր:

Պատրաստման եղանակները

Բալը ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրով լվանալ, կորիզները հանել (կարելի է եբել նաև կորիզով): Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, պտուղները լցնել մեջը և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ կլինի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 558 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz