Ուրբաթ, 29.03.2024, 16.22.25
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Պահածոներ

Հոնի Մուրաբա
17.08.2013, 22.30.26

Բաղադրությունը

1կգ հոն
1,5 կգ շաքարավազ
0,5 թգ կիտրոնի աղ

Պատրաստման եղանակները

Ընտրել հասուն, առողջ պտուղներ, լվանալ, ջրքամել և մի քանի րոպե եռացնել քիչ ջրով բերանը փակ կաթսայում: Սա նրա համար է, որ պտղամիսը կպչի կորիզին: Ավելացնել շաքարավազը, եփել 7-10 րոպե, թողնել հովանա և եփել երկրորդ անգամ, ավելացնել կիտրոնի աղ, լցնել չոր ու մաքուր տարրաները, պահել արևի ժառագայթներից հեռու տեղում:

Добавил: Aro |
Просмотров: 3359 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz