Պատրաստման եղանակները
Պատրաստել խմորիչով խմոր, թողնել հասունանա, կրկին հունցել և դնել յուղած տապակին: Լոլիկները մաքրել կեղևից և մանր կտրատել: Խոզապուխտը երկարությամբ կտրատել: Խմորի վրա լցնել լոլիկը և կտրատած խոզապուխտը: Վրան դնել ձիթապտուղները, աղ, պղպեղ ցանել և լցնել քերած պանիրը: Ջեռոցում թխել 35 րոպե:
| Բաղադրությունը
Բաղադրությունը. խմորի համար. 1 բաժակ ալյուր, 25գր. "ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ, 1 բաժակ կաթ, 2 ձու, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, 1/2 թեյի գդալ աղ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ: Լցոնի համար.
4-5 հատ միջին չափի լոլիկ,400գր. խոզապուխտ,2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, նախընտրելի է ձիթապտղի, 100գր. քերած պանիր, 10-12 հատ ձիթապտուղ, աղացած սև պղպեղ, աղ` ըստ ճաշակի:
|