Այս ամենը անվճար է
Ավելուկով աղցան
|
26.01.2011, 19.01.02 |
Պատրաստման եղանակը
| Չորացրած ավելուկի հյուսը քանդել, լվանալ տաք ջրում, լցնել եռացող աղաջրի մեջ և խաշել, հետո լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել, մանր կտրել, վրան լցնել քացախ և ծեծած սխտոր:
| Պարունակություն :
| 100 գ. չորացրած ավելուկի համար վերցնել 2 գ. սխտոր, 50 գ. գինու քացախ, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1447
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|