Ավելուկով աղցան - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.19.06
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ավելուկով աղցան
26.01.2011, 19.01.02
Պատրաստման եղանակը 
Չորացրած ավելուկի հյուսը քանդել, լվանալ տաք ջրում, լցնել եռացող աղաջրի մեջ և խաշել, հետո լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել, մանր կտրել, վրան լցնել քացախ և ծեծած սխտոր:
Պարունակություն :
100 գ. չորացրած ավելուկի համար վերցնել 2 գ. սխտոր, 50 գ. գինու քացախ, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 769 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz