Այս ամենը անվճար է
Ավելուկով ու ընկույզով աղցան
|
26.01.2011, 19.06.01 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պատրաստել ավելուկով և սոխով աղցան (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը): Մաքրած ընկույզը թրջել տաք ջրի մեջ, հեռացնել վրայի թաղանթը, մանր կտրատել, լցնել ավելուկի վրա, խառնել, տապակել 2-3 րոպե: Մատուցել սառը վիճակում:
| Պարունակություն :
| 100 գ. չորացրած ավելուկի համար վերցնել 50 գ. գլուխ սոխ, 50 գ. ընկույզ, 20 գ. ձեթ, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2244
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|