Ուրբաթ, 26.04.2024, 02.48.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ծնեբեկով և ձվով աղցան
26.01.2011, 19.09.36
Պատրաստման եղանակը :
Ջոկած, հաստ ցողուններից մաքրած և լվացած ծնեբեկը խաշել աղաջրով, լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել և մանր կտրատել: Ավելացնել ամբողջությամբ խաշած և մանր կտրատած ձվերը: Մատուցելուց առաջ ավելացնել մածուն և ծեծած սխտոր:
Պարունակություն :
 200 գ. ծնեբեկի համար վերցնել 1-2 ձու, 75 գ. մածուն, 1 գ. սխտոր, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1449 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz