Այս ամենը անվճար է
Ծնեբեկով և ձվով աղցան
|
26.01.2011, 19.09.36 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ջոկած, հաստ ցողուններից մաքրած և լվացած ծնեբեկը խաշել աղաջրով, լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել և մանր կտրատել: Ավելացնել ամբողջությամբ խաշած և մանր կտրատած ձվերը: Մատուցելուց առաջ ավելացնել մածուն և ծեծած սխտոր:
| Պարունակություն :
| 200 գ. ծնեբեկի համար վերցնել 1-2 ձու, 75 գ. մածուն, 1 գ. սխտոր, աղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1449
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|