Ծնեբեկով և սխտորով աղցան - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.26.36
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 6
ՀՅՈՒՐԵՐ 6
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ծնեբեկով և սխտորով աղցան
26.01.2011, 19.11.32
Պատրաստման եղանակը :
Խաշած ծնեբեկի ցողունները մանր կտրատել (Նայել վերը նշված բաղադրատոմսը), լցնել աղցանամանի մեջ, ավելացնել համեմ, առանձին մատուցել քացախ և ծեծած սխտոր:
Պարունակություն :
 200 գ. ծնեբեկի համար վերցնել 20 գ. քացախ, 1 գ. սխտոր, 5 գ. համեմ, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 668 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz